Qui som


L'any 1949 Josep M. Casañé Barberá funda una gelateria-orxateria. Veient que té gran èxit i que alguns hostalers li demanen producte, munten un petit obrador i comencen a repartir alguns gelats per la ciutat.

 

     
  En Josep M ª Casañé atenent clients a la orxateria (1954).  
     

 

Uns anys més tard convenç l'actual propietari Jaume Casañé i Bellet (el seu nebot) perquè s'associï amb ell en l'activitat d'elaboració de gelats. Cap l'any 1960 formen J. Casañé S.A. I adquireixen una nau nova i es situen el afores de la ciutat instal · lant unes càmeres de congelació. També adquireixen el primer camió per a la distribució.

      
  Primer camió de repartiment adquirit per Gelats Glas (1960).  
     

 

Dissenyen el primer pastís gelat fet a Espanya. Creen un producte diferent i exclusiu que encara segueix sent la insígnia de l'empresa la "Taronja Tropical" la bategen amb aquest nom per la seva forma i color encara ni té gust de taronja ni cap gust tropical, es tracta de gelat mantecado (fet artesanalment) , amb dos closques d'hòstia rodones i de color taronja.

        
Pastís Casañé - Primer pastís gelat fabricat a Espanya (1955 aprox).  Taronja Tropical - El nostre producte estrella (1960 aprox).  
     

 

 

Al cap d'un any en Josep M. Casañé mor en un tràgic accident de trànsit, i queda al capdavant de Gelats Glas en Jaume Casañé.


A primers dels anys 70 ja ha ampliats les càmeres i es consolida com una fàbrica amb un volum de fabricació molt considerable. També compta ja amb una flota de diversos camions de repartiment per la província i també entren en algunes de confrontants a través de distribuïdors com Tarragona, Osca, Girona, Barcelona, Saragossa, etc.


A mitjans dels 80 l'actual ubicació ja és absorbida per la ciutat i queda al centre i sense possibilitat d'ampliació, és llavors quan Jaume Casañé adquireix uns terrenys als afores per construir unes noves càmeres amb més espai en estar ja saturades les que té. Encara se segueix fabricant a la mateixa fàbrica del centre.


El creixement de l'empresa va fer necessari el trasllat a una nova fàbrica l'any 2000. Aquesta moderna nau ha permès produir amb nova maquinària, amb possibilitat de desenvolupar nous productes i sense deixar la producció artesanal. Aquest canvi fa possible poder produir la gran varietat de referències actuals i estar preparats per a futurs reptes amb un volum molt més gran. Tot això, sense oblidar l'objectiu final que és la creació d'un producte molt artesà i d'alta qualitat com ens reconeixen tots els que ens coneixen.

  

   
  Noves instal·lacions - Fábrica i magatzems (Any 2000).  

 

Des de llavors fins avui, ha fet créixer i ha consolidat l'empresa, aconseguint en el seu àmbit un producte sinònim de qualitat.


Durant aquest periple empresarial cal destacar l'haver estat pioners en l'elaboració dels pastissos gelats, producte incorporat amb posterioritat per totes les marques de gelats. Sense deixar de fabricar productes tradicionals i entre els quals destaca la "Taronja tropical". En tots aquests anys s'ha fet créixer l'empresa i s'ha incorporat una gran varietat de productes.


La recerca de les necessitats dels clients és una altra de la premisses del propietari. Cosa que seria impossible de realitzar sense l'ajuda d'un gran equip humà que és un altre dels pilars de Gelats Glas.


Actualment estan al capdavant de l'empresa els fills de'n  Jaume.


 


x

HELADOS GLAS
S'ha inscrit correctament al butlletí